martes, 25 de mayo de 2010

Joc de xiquets.


Joc de xiquets.

Noms:

-Daniel Vercher Blasco
-Jaume Navarro Ferrandiz
-Enrique Ros Perez
-Joan Sendra Ribera
-Marc Moles Tena
-Daniel Signes Paris

Pretext:

A “joc de xiquets” representem diferents escenes que es podrien donar perfectament a una vesprada de jocs infantils al poble. L’obra intenta transmetre sentiments, feliços en la seua gran majoria amb la pretensió de que el públic torne a viure o recorde aquelles experiències personals de quan era menudet. S’intenta donar una visió del mon des del punt de vista d’un xiquet on tot son riures i no existeixen les preocupacions del mon dels adults.

Per tant, els ballarins que actuen a l’obra mostraran els seus diferents balls, on cada un d’aquests representarà un dels jocs dels xiquets.


Text:

La musica escollida es un “remix” de diferents cançons de la nostra joventut mesclades i connectades amb humor.

Comencem amb “We will rock you” representant una “jacka” de Rugby, que es mescla lentament amb la famosa cançó de Los del rio “La Macarena”. A continuació realitzem una xicoteta parodia al gran Kazuo Ohno, transmetent l’estat de vida a l’interior de la mare.
Acte seguit, es fa de nit i ballem la cançó “Thriller” de Michael Jackson, un joc nocturn d’estiu al poble on s’intenten representar els temors infantils com son els zombies i els monstres.

A continuació fem 1 xicotet record del grup de la nostra infància “Backstreet boys” on els intentem imitar, com molts xiquets en aquella època.

Finalment i per acabar, ens sentarem en un banc per a no oblidar una gran sèrie infantil que ha marcat la joventut de molts: Marco. Ballarem una xicoteta coreografia asseguts.

Diferents estructures de dansa i diferents coreografies s’entremesclen a aquesta obra, en la que primen els records i l’humor per damunt de tot.

5 comentarios:

  1. En busca de la felicidad1 de junio de 2010, 8:11

    A pesar de los pocos recursos técnicos del grupo, han compensado con la parte escénica e interpretativa, tanto que han superado las expectativas del público.

    ResponderEliminar
  2. Esta coreografía ha sido muy divertida y amena.
    La fusion de las músicas y la capacidad de interpretación de sus componentes han conseguido hacernos disfrutar a todos.
    Estaba bastante trabajada, ya que se veía a sus componentes coordinados en cada momento.
    Nos ha parecido que disfrutaban con lo que estaban haciendo, y gracias a esto nos lo han hecho pasarr bien también a nosotros.
    Es un grupo el cual tiene recursos humorísticos fuertes, y han sabido introducirlos muy bien.
    Sin duda, para muchos de nnuestro grupo, esta coreografía merecía el 10.

    ResponderEliminar
  3. Pensem que ha sigut la que més ha fet riure i disfrutar als espectadors, ja que estava pensada per a aixó.

    La veritat es que li hem tingut que dedicar moltes hores, la majoria d'elles fora de l'horari de classe, tant per a pensar-la com per a ballar-la i que eixira be (i aixina i tot hem fallat a alguns llocs). A més ens costava moltisim entendre i arribar a dur a terme les reflexions que Victor ens feia sobre el nostre treball.

    Sols volem afegir que ningun dels components del grup som ballarins o estem relacionats amb el mon de la dansa. Per tant, pensem que amb la presentació de la coreografia i el resultat final ha valgut la pena l'esforç, i ens sentim orgullosos del que hem fet.

    ResponderEliminar
  4. Esta coreografia ha sido la mejor para nosotros (10)... Sin un gran despligue técnico han sabido llevarse al público al bolsillo con toques de humor muy bien distribuidos junto con los cambios musicales... Han conoseguido transmitir el pretexto

    ResponderEliminar
  5. Lo que mas nos ha gustado es que ha sido el único grupo que ha introducido un toque de humor en su coreografia. Pero pensamos que en algunos momentos les faltava mas movimiento y no siempre han estado combinados.

    ResponderEliminar